Nieuws

Webinar Beleggen voor uw pensioen | 23 oktober 2023 10.00 uur

28 september 2023

Hoe werkt beleggen voor pensioen nu eigenlijk? Hoe belegt uw pensioenfonds uw pensioenpremie? Hoe kunt u zelf beleggen voor aanvullend pensioen? Meld u aan voor het webinar Beleggen voor pensioen en ontdek hoe u ook zelf extra inkomen voor later kunt opbouwen door te beleggen.

Over dit webinar

Datum: 23 oktober 2023

Tijd: 10.00-10.45 uur

Over dit webinar 

Om alle opgebouwde pensioenen, inclusief de indexatie, nu en in de toekomst te kunnen betalen, belegt uw pensioenfonds de ingelegde pensioenpremies. In dit webinar geven bestuurslid van het pensioenfonds Gilliam van Wijlick en Muhittin Elvan, adviseur vermogensbeheer van het pensioenfonds, u een inleiding in de wereld van beleggen voor pensioen. 

U krijgt onder meer uitleg over de keuzes die het pensioenfonds maakt bij het beleggen van uw premie. Hoe zit het met de risico's van beleggen en hoe gaat het pensioenfonds daarmee om? Ook hoort u hoe u als deelnemer zelf kunt beleggen voor aanvullend pensioen en blikken we vooruit naar de veranderingen in beleggingsbeleid in het nieuw pensioenstelsel. 

Wilt u ook de basis van beleggen voor uw pensioen begrijpen? Meld u dan aan voor dit webinar. 

Aanmelden
WEB BEL
Pensioenacademy afbeelding

Pensioen Academy: de basis van pensioen begrijpen

Dit webinar wordt u aangeboden door de Pensioen Academy. Hét platform om (ex) vliegende collega's in staat te stellen pensioen goed te begrijpen. Dit helpt u om (ook straks in de nieuwe pensioenregeling) zelf de regie te kunnen voeren over uw pensioen.